Branimir Blajić

Na Hotelijerskom fakultetu u Opatiji diplomirao je na studiju Hotelijerstva 2002. godine. Na istom Fakultetu  upisao je poslijediplomski studij Menadžment u suvremenom hotelijerstvu, te  je isti završio 2010. godine te je obranom magistarske radnje pod nazivom “Optimizacija hotelskih procesa rada i ljudskih potencijala” stekao znanstveni stupanj magistra ekonomski znanosti.

Svoju poslovnu karijeru razvijao je u okviru Ugo grupacije koja je upravljala hotelskim tvrtkama Milenij Hoteli d.o.o. i Solaris d.d., gdje je u desetogodišnjem radnom iskustvu radio na poslovima šefa recepcije, direktora hotela te korporativnog direktora ljudskih potencijala. Upravo područje upravljanja ljudskih potencijala predstavlja područje profesionalne specijalizacije Mr.sc. Branimira Blajića.

Mr.sc. Branimir Blajić dodatno se obrazovao u području upravljanja ljudskim potencijalima na HR akademiji u Zagrebu,  te u području radne pedagodije, radnog prava, metodike treninga i primjenjenog menadžmenta. Aktivni je gost predavač  iz područja upravljanja ljudskim potencijalima na više Visokoškolskih ustanova i poslovnih škola, a provodio je i konzultantske usluge i treninge za gospodarske subjekte. Osam godina je radio kao košarkaški trener svih mladjih uzrasta u Opatiji i Lovranu.

Sustavi upravljanja ljudskim potencijalima  koje je kreirao i vodio dobitnici su Certifikata Poslodavac Partner, za izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima.Aktivni je član hrvatske HR zajednice, član Skäl International. Aktivno govori engleski, a koristi francuski i talijanski jezik.

​ 

Seminari

Programi

Prekvalifikacije