Kristijan Tole

Kristijan Tole je rođen 2. veljače 1975. g. u Stuttgartu. Osnovno i srednje obrazovanje je završio u Rijeci, a 1999. godine diplomirao na ekonomskom fakultetu u Rijeci sa temom iz poslovnih financija.

Poslije fakulteta pokreće svoju tvrtku Connecto d.o.o. gdje je zadužen za financije i računovodstvo. 2003 prelazi u revizorsku kuću KPMG na mjesto revizora. Tijekom rada u KPMG-u prolazi kroz brojne interne treninge, te završava školovanje za profesionalnog računovođu Velike Britanije po ACCA licenci (the Association of Chartered Certified Accountants). Također je stekao zvanje hrvatskog ovlaštenog revizora.

Krajem 2008. godine prelazi u Mobis electronic, zastupnike za Nokiu gdje preuzima mjesto voditelja financija za cijelu regiju (Hrvatska, BiH, Srbija, Crna Gora i Kosovo).

Od 15. listopada 2009 preuzima mjesto managera u TPA Horwath-u u odjelu za revizije i financijsko konzultantske usluge. Projekti na kojima je Kristijan radio pokrivaju različita područja od revizija, financijskih i operativnih dubinskih pregleda i restrukturiranja, procjeni vrijednosti društava, kao i projekte vezane uz izrade poslovnih strategija i planova itd.

Trenutno je zaposlen u King ICT-u na mjestu voditelja financija.

Seminari

Programi

Prekvalifikacije